Luotettavaa kiinteistönvälitystä jo vuodesta 1990!

Etsitkö vuokra-asuntoa tai oletko vuokraamassa omaa kiinteistöäsi?

Me autamme sinua!

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

ASUNNON VUOKRAUS TURUSSA TAI RAISIOSSA

 

Kiinnostaako sinua joustava asuminen - etsitkö tilapäistä kotia esimerkiksi opiskelujen ajaksi tai muuten vain toistaiseksi? Tällöin asunnon vuokraus on juuri sinua varten. Välitämme asiakkaillemme erilaisia vuokra-asuntoja Turun talousalueella - ja tarvittaessa hieman kauempaakin. Jos haluat kysyä lisää mistä tahansa aiheeseen liittyvästä, ota rohkeasti  yhteyttä neuvovaan asiakaspalveluumme.

 

Tutustu asuntovalikoimaan

 

Voit tutustua kaikkiin tarjolla oleviin vuokra-asuntoihin helposti Vuokraovi.com  -palvelussa. Jos haluat tiedustella kohteista lisää, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme!

 

Vuokranantajille

 

Luotettavan vuokranvälityksen avulla hyvä vuokra-asunto ja hyvät asukkaat kohtaavat. Me hoidamme koko vuokrausprosessin alusta loppuun - tarkistamme vuokralaisten luottotiedot ja maksukyvyn sekä teemme vuokrasopimukset, irtisanomiset ja vuokrankorotukset. Hoidamme kaikki vuokraamiseen liittyvät asiat koko vuokrasuhteen ajan. Välityspalkkio on 80 % yhden kuukauden vuokran suuruudesta, sis. alv 24 %.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

Raision Kiinteistömarkkinointi Oy

Raisiontori 7

21200 RAISIO

 

Puh. 040 506 4053

marketta.hamalainen@rkm.fi

 

Kotisivut ja hakukoneopitmointi: Mainostoimisto Expy Oy, Turku         Kotisivujen graafinen suunnittelu ja toteutus: Mainostoimisto Grand Art Oy, Turku