Luotettavaa kiinteistönvälitystä jo vuodesta 1990!

Oletko ostamassa uutta kotia

tai kenties luopumassa

vanhastasi?

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

KIINTEISTÖNVÄLITYS, RAISIO JA TURKU – KIINTEISTÖT

 

Olipa kyseessä uuden kodin osto tai myynti, Raision Kiinteistömarkkinointi Oy avustaa sinua mielellään. Olemme luotettava kumppani kiinteistömyynnin ja -välittämisen saralla.  Asuntokaupassa ei kannata muutenkaan hätiköidä, vaan harkita rauhallisesti ja kuunnella ammattilaisen hyviä neuvoja.

 

Asunnon ostajille

 

Voit käydä tutustumassa tällä hetkellä tarjolla oleviin myyntikohteisiin Oikotien kautta. Jos olet kiinnostunut oman kodin hankkimisesta, ota rohkeasti yhteyttä - avustamme mielellämme sinua parhaamme mukaan juuri toiveidesi ja haaveidesi mukaisen kodin hankkimisessa.

 

Asunnon myyjille

 

Kiinteistömyynti tapahtuu aina asiakkaan omilla ehdoilla, esimerkiksi työajoissa otamme huomioon asiakkaan toiveet. Lisäksi olemme aina pyrkineet pitämään välityspalkkiot mahdollisimman alhaisina. Kun kotisi kaipaa uusia omistajia, pyrimme löytämään parhaat mahdolliset ostajat. Käy tutustumassa myös palveluhinnastoon.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

Raision Kiinteistömarkkinointi Oy

Raisiontori 7

21200 RAISIO

 

Puh. 040 506 4053

marketta.hamalainen@rkm.fi

 

Kotisivut ja hakukoneopitmointi: Mainostoimisto Expy Oy, Turku         Kotisivujen graafinen suunnittelu ja toteutus: Mainostoimisto Grand Art Oy, Turku